Mil camins

Aquesta exposició plena d’imaginació neix de la col·laboració dels Tallers de Plàstica Mitjans i Grans. Nens i nenes a partir de 7 anys.
La nostra intenció durant aquest últim trimestre ha estat la de crear una gran obra realment col·lectiva, que de la unió de totes les parts sortís una única peça lúdica.
Cada nen i nena partia d’un mateix format, una fusta de 40 cm de llarg per 10 d’ample. A partir d’aquí, s’obren les portes de la imaginació. Cada una de les peces, un món. S’ha pensat, s’ha imaginat, s’ha compartit, … una diversitat de camins a recórrer.
En propostes com aquestes es reafirma tot allò adquirit durant el curs, una visió global de les arts plàstiques a partir del coneixement i l’experimentació de diferents tècniques i materials.
Amb fustes, claus, cartró, cola, pintura, pinzells, serres, martells, … a poc a poc ha anat sorgint una gran obra lúdica, de camins enrevessats, de sortides difícils, per la combinació de totes les peces realitzades pels alumnes.
Aquest entrecreuament de camins ha potenciat la relació dels companys dels dos tallers, tot creant un ambient de col·laboració entre ells.