Còmic i animació

Aquest taller va dirigit als infants a partir de 5è Primària.
En aquest curs d’iniciació al còmic treballarem els fonaments d’aquest moviment artístic mitjançant exercicis amb la línia, la proporció i la perspectiva, per aplicar-ho després en la construcció de personatges i escenaris. Treballarem l’argumentació per a l’elaboració de les històries tot potenciant la creativitat de l’alumne/a. Iniciarem els i les alumnes en el llenguatge del còmic: disseny i desenvolupament de personatges, creació d’escenaris i objectes, desenvolupament i encaix del text en la vinyeta, onomatopeies…

Durant el curs cada alumne/a desenvoluparà el seu còmic personal. Per aconseguir-ho anirem incorporant tècniques i coneixements necessaris segons cada projecte i persona. També desenvoluparem un treball en equip per fomentar la cohesió del grup. Per ampliar coneixements d’estil i tècniques, els i les alumnes poden consultar diferents autors/es en la nostra biblioteca de còmic.

Objectius del curs

  • Iniciar l’infant en el llenguatge del còmic.
  • Aprendre les etapes de construcció del còmic: esbós, entintatge, acoloriment i maquetació.
  • Incentivar la creativitat, l’autonomia i la implicació de l’alumne/a amb el seu treball.
  • Fomentar el treball en equip, la reflexió individual i col·lectiva creant a l’aula un ambient d’intercanvi de coneixements.

Horaris
Dimecres 17.30 h – 19.00 h


Preu
50 € Matrícula anual
91 € al mes ( 1 torn setmanal d’1h 30 min. )
Material inclòs

contacta aquí