Casal d’estiu 2020 (Novetats)

Benvolgudes famílies, la Covid-19 no acabarà amb la tradició dels Casals d’estiu al Traç, però el que ens tocarà fer aquest any és adaptar-lo a la nova realitat.

Aprofitant aquests dies de vacances, oferim als infants gran varietat de tallers perquè puguin gaudir d’una estona lúdica, creativa i d’aprenentatge artístic.
Segons les edats es poden escollir gran varietat de tallers.

Com ho farem?
Reduirem l’aforament de les classes i adaptarem els protocols d’higiene a les instruccions que ens marqui el departament de Sanitat.

Setmanes que oferim
Tenint en compte el ritme de desconfinament, ja podem confirmar que les dues setmanes previstes de Juny no es podran realitzar. No obstant, per tal d’intentar donar cabuda al màxim número de nens i nenes (que s’ho han guanyat), ampliarem l’oferta de setmanes i ampliarem l’horari de les tardes.

Setmanes ofertades
-Del 29 de juny al 31 de Juliol
-Del 24 al 28 d’Agost (només matins)
-Del 31 Agost al 4 de Setembre
-Del 7 al 10 de Setembre

Casal de matins: 9-13h (4 hores)

Petits (nascuts el 2014 i 2015): laboratori d’arts
Mitjans (nascuts el 2013, 2012 i 2011): Plàstica/Ceràmica, Plàstica/Dibuix
Grans (nascuts el 2010 o abans): Plàstica/Dibuix, Plàstica/Ceràmica, Dibuix/Fimo, Plàstica/Fimo

Casal de tardes: 16-19h (3 hores)

Petits (nascuts el 2014 i 2015): laboratori d’arts
Mitjans (nascuts el 2013, 2012 i 2011): Plàstica/ Dibuix
Grans (nascuts el 2010 o abans): Plàstica/Dibuix

Procediment de matrícula
Els que vau omplir el formulari del dia 29 d’abril, podeu consultar el dia i hora de matricula posant el Dni amb el que vau fer la preinscripció aquí
Les matriculacions es faran a partir del 2 de juny de forma presencial a l’escola.

Si no vas omplir el formulari, pots enviar-nos un mail a [email protected] o clicant aquí i t’apuntarem a la llista d’espera. Per tal d’agilitzar el tràmit, ens interessaria que en aquest correu posessis l’edat de l’infant així com l’opció escollida.
Tenint en compte les preinscripcions actuals, us aconsellem que valoreu l’opció tardes, agost i setembre.

Horari
Matins
9.00 h – 13.00 h (4 hores de taller)
Tardes
16.00 h – 19.00 h (3 hores de taller)

Preu per setmana
Matins 185€* (9.00 h – 13.00 h)
Tardes 115 €* (16.00 h a 19.00 h)
*Aquest preu inclou el material i l’adaptació als protocols d’higiene requerits.

Els preus tindran un 10% de descompte si es fa el mes sencer, o a partir del tercer germà. Tots els cursos s’han de pagar al moment de fer la inscripció. En cap cas es començarà un curs sense haver fet efectiva la totalitat de l’import corresponent. En cas que no es pugui assistir al curs, es retornarà la meitat de l’import si s’avisa amb 15 dies d’antelació. Cal portar esmorzar.

El dia de la matrícula se us detallaran els protocols establerts, així com l’horari d’entrada i sortida del taller ( es farà amb decalatge per tal d’evitar aglomeracions) i se us farà entrega d’un document on el tutor/a legal de l’infant haurà de signar una declaració responsable garantint el coneixement del context de pandèmia actual i les circumstàncies i risc que comporta.