Jornades Art i Educació

Aquest febrer hem obert les inscripcions per les nostres Jornades d’Art di Educació, una proposta formativa de quinze hores, homologada pel departament d’educació ,  que ofereix eines artístiques, conceptuals i pedagògiques per a l’acompanyament i la cura de persones, grups i equips. 

Dies :  Divendres 15 de març de 17.30 h a 20.30 h (Ponència ignaugural a càrrec de 3Art)
           Dissabte de 10 h a 14 h i de 15.30 h a 19.30 h (Taller Teòrico-pràctic)
Lloc: Escola Traç
Preu: 90€
Informa’t i reserva plaça aquí 


Si hi ha un llenguatge universal capaç de traspassar les fronteres del temps i enllaçar les cultures més diverses, aquest és l’art. Ens permet despertar emocions, fer visibles idees i abraçar sensibilitats.  Se’ns fa molt difícil concebre una societat aïllada de l’art i encara és més difícil imaginar una infància allunyada de l’art. Quan se’ls dona l’oportunitat, els nens i les nenes expressen els seus interessos, desitjos i pors a través de representacions artístiques. L’art és un procés humà de vital importància per al desenvolupament de multitud de capacitats i habilitats de la persona, és una eina que ens ajuda a comprendre les diferents realitats i examinar i qüestionar els fenòmens que ens envolten.

En aquestes Jornades abordarem de manera teòrico-pràctica el potencial transformador de l’art i com utilitzar-lo en diferents grups i contextos educatius.


Informa’t i reserva plaça aquí