HA ARRIBAT EL CIRC!

El Circ ha arribat al Traç i ha instal·lat la seva carpa, plena de màgia i il·lusió, a la sala d’exposicions. Es respira l’emoció de les grans ocasions. Totes les persones que formen part de l’espectacle es preparen per a la funció, hi ha domadores, acròbates, pallassos, bèsties, forçuts, equilibristes, etc. un reguitzell de personatges inoblidables que han vingut a mostrar-nos les seves habilitats i moviments.

El taller de plàstica mitjans, hem ideat aquest espectacle visual, creant cada una de les figures en fusta i dotant-les de moviment articulat, a través d’un senzill mecanisme de cordes. També hem dedicat especial atenció a l’escala cromàtica. Aprofitant que enguany se celebren 25 anys del Color Pantone de l’Any, n’hem parlat a classe i hem usat el color Peach Fuzz (color del 2024) per generar una gamma de tonalitats suaus i agradables, que acompanyessin a la experiència circense.

Que comenci l’espectacle!

Taller Plàstica Mitjans:
Mariona Armengol, Laia Ballester, Marta Cardús, Maria Fuster, Martí de la Malla, Roc Sagristà, Anna Senpau i Maria Vicente.

Duració

  • Del 26 de febrer al 8 de març del 2024