Carmen Martín i Carla Armengol

Les nostres alumnes Carmen Martín i Carla Armengol, comparteixen la Sala d’Exposicions de l’escola per presentar-nos les seves obres més recents.


M’agrada partir de l’observació directa sempre, sigui d’una planta o una mala herba. Apropar-m’hi o allunyar-me’n en un joc lúdic i visual.
Partir d’un model per escapar-ne, deixant pas a l’imaginari, a la fantasia, al somni despert …
Finalment, Terra, Mar, Aire tot és U. Tot es comunica, tot s’abraça, tot es confon…
On som? On estem? Tu tries.

Carmen Martín


L’impacte de la construcció és transgeneracional i n’hem estat ignorant els temps i els límits necessaris per mantenir l’equilibri dels entorns.
Utilitzo els elements de la construcció, per donar veu a l’origen natural dels mateixos així com l’alteració en el seu ús, evidenciant la manipulació artificiosa. Fabrico, manipulo, reciclo i reutilitzo aquests elements per fer-ne matrius d’estampació en un balanç constant entre complementaris. Les imatges resultants capten l’origen orgànic i l’acció de l’ésser humà restringint el seu creixement.

Fabrico, manipulo, reciclo i reutilitzo elements de la construcció per fer-ne matrius d’estampació en un equilibri constant entre el seu origen natural i la manipulació artificiosa del seu ús. Les imatges resultants capten l’origen orgànic i l’acció de l’ésser humà restringint el seu creixement.

Carla Armengol

Inauguració

  • Dimarts 21 de novembre a partir de les 19.30h

Duració

  • Del 20 de novembre a l’1 de desembre del 2023.