Dibuix i pintura (mitjans)

Aquest taller va dirigit als infants de 2n a 4art de primària.

És un curs per iniciar a l’alumne/a en el món del dibuix i la pintura, tant en la part tècnica com en la recerca d’un llenguatge propi. Ensenyem a l’infant a mirar i a observar per després poder interpretar la realitat d’una manera subjectiva utilitzant diferents recursos tècnics. En aquest curs volem potenciar l’educació artística, educant a través del procés creatiu, la mirada i la sensibilitat, com una altra manera de gaudir del món. Aprenent a dibuixar i a pintar obrim una via per apropar-nos a l’art amb una nova mirada més enriquidora. El curs de pintura és una eina per fer créixer la sensibilitat i gaudir de l’art potenciant la imaginació i la creativitat. Aprendrem a mirar el que veiem amb uns altres ulls, sense prejudicis.

En aquest curs aprendrem diferents tècniques com el llapis, el carbó, la tinta xinesa, l’aquarel·la, la pintura, etc. Treballarem també els conceptes del buit i el ple, la proporció, l’encaix, la forma, la llum, la composició, el retrat, la figura humana al natural, entre d’altres. Respecte al color, partim dels colors primaris per obtenir el color que volem.

Objectius del curs

  • Donar a conèixer les diferents tècniques de dibuix i pintura, materials i eines.
  • Donar eines per experimentar i desenvolupar la creativitat i la imaginació.
  • Enriquir els llenguatges expressius i la relació amb els companys de classe, tot creant un ambient de col·laboració entre ells.
  • Crear un bon ambient de treball.
  • Potenciar la importància del treball individual i col·lectiu.
  • Respectar els treballs de la resta dels companys, així com el material i les eines de la classe.
  • Fomentar i aprendre la importància de l’ordre i la neteja.

Horaris
De dilluns a divendres
16.00 h – 17.30 h / 16.30 h – 17.30 h
17.30 h – 19.00 h

Preus
50 € Matrícula anual
61 € al mes (1 torn setmanal d’1 hora)
95 € al mes (1 torn setmanal d’1 h 30 min.)
Material inclòs

contacta aquí