33 Maneres de Dibuixar: judici,error i llibertat en el procés creatiu.

Aquest juliol impartirem un taller per adults molt especial de la mà de Sonia Esplugas, artista visual y creadora de la metodología ’33 Maneres’.

En aquest taller intensiu no aprendràs a dibuixar, si no més aviat a atravessar tot allò que et resta llibertat a l’hora de crear. Ens  donarem permís per dibuixar ‘bé’, dibuixar ‘malament’, i sobretot  per dibuixar més enllà del bé i del mal. 

Obrirem la nostra mirada nodrint-la amb un ampli ventall  d’imatges, connectarem amb el paper sensorialment, i ens  obrirem a l’experimentació, de forma individual i col·laborativa. 

No farem servir goma d’esborrar, perquè fomentarem l’error i  l’accident, dos grans aliats del procés creatiu. 

Hi haurà una part teòrica, en què parlarem sobre creativitat, i  una altra part pràctica, en què baixarem la teoria al cos.  Treballarem amb llapis, retoladors, tintes, rímel, branques,  verdures, esponges, raspalls i altres objectes inesperats. 

Explorarem 33 maneres de dibuixar, perquè puguis trobar la  teva pròpia manera de fer-ho (teva i de ningú més). 

A qui va dirigit:

A educadors/es, dissenyadors/es, arquitectes, creatius, creadors/es i  qualsevol persona en general que vulgui deixar anar  condicionaments i expandir el seu potencial creatiu en qualsevol disciplina. No és necessària cap tipus d’experiència prèvia,  només ment oberta i ganes d’experimentar. 
L’edat recomanada per gaudir plenament del taller és a partir dels 20 anys.

T’emportaràs una metodologia en quatre passes que podràs  aplicar de forma sistemàtica per desbloquejar i expandir  qualsevol dels teus processos creatius a partir d’ara. 

Sonia Esplugas és artista visual i creadora de la metodologia ‘33  Maneres’, que porta més de deu anys alliberant el potencial  creatiu de centenars de persones arreu del món. 

Ha estat professora a la Facultat d’Educació de la Universitat de  Barcelona i ha brindat formacions a centres i institucions com  Universidad Nacional de San Juan, Baumann Lab, Experimentem  amb l’Art, Can Felipa, EADT (Escola d’Art i Disseny de  Tarragona), Fundació Berché i Shifta-Elisava, entre d’altres.

Les seves il.lustracions han estat publicades a més de trenta  llibres i s’han exposat a Argentina, Bolívia, Itàlia, Anglaterra,  Eslovàquia i Espanya. Com a mentora ha acompanyat desenes  de projectes creatius de diverses disciplines (cinema, disseny,  moda, teatre, fotografia, educació i collage).
soniaesplugas.com | @la_esplugas

Horari:
Del 4 al 8 de juliol
De les 16.00h a les 19.00h

Preu*: 190€

*El preu inclou tot el material, textos de referència i un vídeo amb  el Manifest 33 Maneres, per introduir-te a aquesta metodologia.

Per reservar plaça envieu un mail aquí