Work Shop Tèxtil

En aquests tallers , pensats per joves de més de 15 anys i adults, aprendrem a utilitzar les tècniques bàsiques pròpies de cada proposta, per poder-les aplicar de forma creativa i sorprenent en diferents materials i formats. Treballarem amb els materials adequats per desenvolupar les creacions: una proposta inicial més dirigida i una proposta més lliure i personal. 

Al taller d’ESTAMPACIÓ aprendrem diferents maneres de transformar  teles llises en teles estampades, utilitzant tampons, vinils i reserves, i experimentant  amb els materials, els efectes finals i amb les diferents  possibilitats que ens ofereix aquesta tècnica. 

Al taller de BRODAT practicarem les els punts bàsics del brodat, amb agulla normal i amb agulla punck needle, com a punt de partida per investigar i desenvolupar les nostres creacions. Realitzarem un quadre i aplicarem les idees treballades sobre peces de roba pròpies.

Al taller de MACRAMÉ ensenyarem a fer els nusos bàsics per poder confeccionar penjolls per plantes, espelmes, bosses de la compra i elements decoratius; obrint un món de possibilitats per crear i desenvolupar propostes imaginatives. 

Cada taller és independent però es complementen i permeten tenir més recursos creatius en el marc tèxtil. 

Cada taller tindrà 4 sessions i seran independents.

Horari:
Dilluns de 17 a 19h
Dilluns: de 19h a 21h

Professora: Marta Ricart

Preu per taller: 95 euros ( material inclòs )

Informa’t o Reserva la teva plaça aquí.
Tant bon punt obrim l’Escola us informarem de les dates d’inici de cada taller.