capselera

Objectius

La residència d'artistes Traç és un punt de trobada per a artistes de tot el món que desitgin la recerca i desenvolupament del seu propi procés creatiu en un entorn estimulant.

Es pretén ajudar a estimular la creativitat dels artistes a través del contacte amb altres artistes de diferents disciplines; Arts visuals, dibuix, pintura, il.lustració, ceràmica i obra gràfica (gravat); i mitjançant també programes d'educació, i propostes d'intercanvi d'idees entre les diverses disciplines de l'art contemporani. Traç ofereix l'ambient perfecte també per a grups d'artistes internacionals que ja participen en un projecte conjunt per a compartir experiències diferents. La residència serà una bona oportunitat per dur a  terme qualsevol projecte, és un espai adequat per a tallers de grups amb mestres (els grups portaran els seus propis professors per a realitzar els tallers). També ofereix als artistes que hi resideixin la possibilitat d'exposar a Barcelona.

Traç col·labora amb l'Espai cultural Pere Pruna, (ajuntament de Barcelona) del districte de Sarrià Sant Gervasi, situat a l'Antiga capella de les Mares Reparadoras, un espai recuperat per a la ciutat. En aquest espai s'organitzarà l'exposició dels millors projectes realitzats pels artistes residents. Aquesta  es durà a terme al setembre de 2013.

www.espaiperepruna.org